Methode Carlson

De essentie van het spel van roulette op de Carlson methode

De essentie van de werkwijze bij de selectie van één van twee groepen getallen te wedden, die op gelijke kans. In de 'grote' en 'kleine' nummers 1-18 of 19-36. Minderjarige kinderen jonger dan 18 jaar (in dit geval inclusief), en 36 is de 'man in de bloei van zijn leven. "

Het voordeel van deze werkwijze van de andere strategieën van het roulettespel is de zichtbaarheid, de aanwezigheid van specifieke "referentiebeelden". Dit is zijn revolutionaire In tegenstelling tot amateur aanbevelingen over het gebruik van de intuïtie of waarzeggerij technieken in het spel. "Rustig, geen paniek!", - Carlson's motto is ook zeer relevant. Daarnaast gebruikte hij een lange elastiek van lafaards, naar "omsingelen" de computer monitor. Voor de basisvariant van de methode - voor online games online roulette wheel.

Benodigde gereedschappen en regels van het spel van roulette voor sitemy Carlson

Uitrusting of materiaal bepaling proces is een rubberen band, het verdelen van de roulette tafel op de monitor in de helft. Soms is het nodig om het te schuin te trekken om visueel verdelen Manque en Passe. U vindt er ook een stuk papier en een tandenstoker nodig.

Dus, gom verdeelt het speelveld voordat het scherm is een vel papier, is ook een rechte lijn in twee delen verdeeld. Het proces van gissen aangetoond kameraad Sukhov aan het begin van de film "White Sun of the Desert". Er tekent hij een lijn in het zand en druppels op haar schouderblad. We zullen een tandenstoker dalen vooraf met de installatie, dat de richting van de val geeft (!) Uiterlijk van de merker-dolly op een van de helften van de tabel.

Bepaal waarden: de rechterkant van het blad - 19-36, de linkerkant van het blad - 1-18. In zijn verbeelding, combineren de waarden van deze velden, en afbeeldingen van objecten met de zijkanten van de plaat, leggen deze divisie in zijn bewustzijn. neem dan een tandenstoker, en houdt haar uiterste puntje van twee vingers verticaal wordt gehouden, direct boven de lijn op een vel papier, zodat de tweede tip direct on line "keek". Helder te formuleren op de vraag, het beeld van het object of interest mentaal combineren we met een tandenstoker, en vervolgens los uit zijn vingers. Waar tandenstoker getoond - rechts of aan de linkerkant van het blad? Daarom hebben we het ontvangen antwoord: "kleine" of "grote".

Als het technische proces wordt aangepast en gekalibreerd, kunt u varianten voor de beste individuele fit te proberen. Hier en krijgt verdubbeling zin. Hoewel in tijdsverschillen worden geëlimineerd nauwgezet proces intervallen, hetgeen kan worden bereikt door er met het audiobestand met de cyclus van roulettespelen.

Het is zinvol om onder nul in het aantal "kids" met extra tarieven. Onmiddellijk behandelen ingenieus lichaam broodjes en jam - echt helpen de oorzaak. Af en toe wat je nodig hebt straf.

U kunt gebruik maken van de wichelroede gereedschap: frame of achterbrug. Ook het "sensor" of een munt, maar het zal niet zo duidelijk en specifiek zijn. L-vormige frame of achterbrug kunnen ook wijzen op de exacte locatie waar de markering op de roulette tafel. Dit zal de winstgevendheid van het spel te verhogen.

De sensor is een veer slinger bob op een elastische staaf. Hij werkt in de "Ja-Nee 'en tonen de marker kan niet in de normale horizontale stand. Maar hij snel "opknoping" van de slinger. Met online spel "live" roulette dit zal helpen binnen een beperkte tijd voor de weddenschappen te houden. Als u de sensor verticaal, de richting die het zal uiteraard houden. Het werken met deze tools, zijn er tientallen boeken.

Powered by Community Server, by Telligent Systems