In de voetsporen van 007

In de voetsporen van de 007: het spel van roulette in het systeem James Bond

De eenvoudigste systeem van de roulette spel waarin je gewoon een minimum van 200 weddenschappen.

Echte fans van James Bond verrassing te verhogen zijn wenkbrauwen toen hij de naam van deze strategie gehoord, wetende dat favoriete gokken 007 was Baccarat. Het is waar, in boekvorm van Ian Fleming Bond voorkeur Baccarat, maar tijdens het filmen van het spel veranderd op de roulette tafel, want het is meer onderhoudend en begrijpelijk voor de gewone kijker.

In feite, Baccarat tijdens het schrijven van het boek is sterk vereenvoudigd. Als we vergelijken met de moderne versie, dat het niveau van complexiteit van roulette zou veel dichterbij. Alleen roulette heeft meer beleidsopties. Dus, als het boek werd geschreven Bond is nu, zonder twijfel, zou hij in online roulette gokkasten gratis spelen club 2000 hebben gespeeld.

De essentie van het systeem

In het spel, James Bond gebruikt de strategie van het spel op twee dozijn, dus als je wilt spelen als een echte gentleman, moet je dat systeem te gebruiken.

007 De strategie is vrij ongecompliceerd. Net als veel stavochnye systeem is gebaseerd op de methode van Martingale. Er zijn slechts een paar eenvoudige stappen, zelfs volledig onervaren speler kan het voordeel van het gebruik van de James Bond-strategie te zien. Je begint het wedden, die bijna alle van de roulette wiel, het streven naar één van de drie winstgevende resultaten.

Dit systeem maakt gebruik van de snelheid van de kolom. Als je niet bekend bent met de standaard tarieven op de roulette wiel, kunt u de nummers te spelen in de doos of op een speciaal veld, verspreid over 12 kamers, bijvoorbeeld, de eerste kolom bevat het nummer 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31 en 34. de kans op een van deze 12 nummers van de 37, de betaling snelheid van 2-1, dus als je bet $ 1 en win, krijg je $ 2 plus de inzet 1, een totaal van 3.

Bond op het systeem te spelen, moet je de twee kolommen op hetzelfde moment spelen, verder verzekeren nul, een rol waarvan de andere inzetten verliezen.

Begin met $ 200 bankroll. Aanvangssnelheden zijn: $ 14 voor één kolom 5 voor de tweede en 10 tot nul. Meestal kan je verwachten betalen 42 of 15 dollar op de kolommen, de gemiddelde waarde van 28,25 voor de prijs van $ 39, en periodiek vindt u 35 ontvangt tot 1 voor nul, wat drastisch verhogen van uw winst.

Op dit punt zou moeten vragen, waar komen de Martingale. Het hele systeem is gebouwd op de buiten inzetten en verdubbelt wanneer verliezen - iets dat vereist dat u James Bond-strategie.

Het is misschien te duur lijken, maar houd er rekening mee dat u bedekken tweederde van het veld, dus je kunt geen zorgen over de grote hoeveelheid geld opgehaald, als je meer dan twee derde van de tijd zal winnen. Dat is de reden waarom je niet hoeft om de tarieven te vaak te verhogen.

In tegenstelling tot het Martingale, James Bond stelt een limiet vastgesteld geld in $ 200, en moet je deze regel te volgen, als je echt wilt om volledig te simuleren van het spel held. Ook voor complete authenticiteit, moet u een geschikte drankje kiezen tijdens het spelen op dit systeem. Het bevat geen wodka, blender en ijs. Boek Bond verkiest bourbon en goede champagne, kunt u nog steeds proberen de rum en mojito. Wat u ook kiest, zorg ervoor dat het geen rode wijn en thee. Bond thee is zo veracht, dat deed hij hem de schuld voor de ineenstorting van het Britse Rijk.

Powered by Community Server, by Telligent Systems